Accident-pe-strada-Rudolf-Walter16

Vineri, 27 martie 2015, poliţiştii din oraşul timișean Făget au fost sesizaţi despre faptul că o fetiță, în vârstă de numai 10 ani, a suferit răni grave în urma unui accident rutier produs pe Drumul Județean 681A, cu o zi mai devreme, adică pe data de 26 martie.

Poliţiştii au întreprins verificări în acest context, stabilind că şoferul autoturismului care circula pe drumul mai sus menţionat, în localitatea Mănăştiur, la intersecţia cu DJ 609B a surprins şi accidentat minora care se deplasa pe carosabil, iar după producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără a avea încuviinţarea poliţiştilor.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care a condus autoturismul, ca fiind un tânăr în vârstă de 29 ani, din localitatea Mănăştiur, acolo unde s-a și produs accidentul.

Șoferului fugar i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

foto:arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here