Gabi-Torje

România a făcut un joc mult sub așteptările miilor de spectatori care au umplut stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, în fața unui adversar modest, Insulele Feroe. Selecționata condusă de Anghel Iordănescu a reușit să se impună, greu, cu scorul de 1-0, într-o partidă în care căpitanul ”naționalei” oaspete nu a fost învoit de la locul de muncă pentru a juca în țara noastră.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Claudiu Keșeru, în minutul 21 al partidei, iar după ultimul fluier al arbitrului central atacantul a spus că: ”Meciul părea ușor la prima vedere, dar nu a fost așa. Nu mai există echipe mici. Ne-au surprins plăcut și la vizionare. Chiar dacă am controlat jocul, a fost destul de greu. Am avut emoții pe final, la singura lor ocazie. A fost un moment delicat. Panti e un portar de calitate și ne putem baza pe el. Când echipa națională câștigă, de ce să căutăm nod în papură? Dacă făceam ca naționala Greciei, să pierdem cu Feroe?”.

Timișoreanul Gabi Torje, a trăit și el din teren succesul ”memorabil” cu amatorii din Insulele Feroe. Fostul mijlocaș al lui Poli Timișoara spune că nu contează decât cele trei puncte adjudecate de ”tricolori” și calificarea la turneul final. ”Peste 10 zile se va uita acest 1-0 cu Feroe şi nu vor mai conta decît cele 3 puncte. Dacă ne calificăm la Euro, e totul foarte bine. Importante sunt punctele în acest moment. Cu fiecare meci care trece, rămânem acolo pe primul loc. Până nu suntem calificaţi matematic, nu trebuie să ne relaxăm”, a spus cel poreclit ”Torjinho”, după meciul de aseară.

„Consider că cele 3 puncte sunt mai importante decât orice. Cred că am făcut o primă repriză mai bună. Păcat că nu am reușit să majorăm scorul din numărul mare de ocazii pe care le-am avut. Un lucru extrem de important în evoluția echipei a fost calitatea terenului, care a influențat mult jocul. Mă așteptam ca organizatorii să ofere un teren mai bun, suntem o echipă tehnică. În repriza a doua jocul a suferit, poate și pentru că am întâlnit o echipă robustă, puternică” a declarat Anghel Iordănescu, după meci.

Foto:dolce-sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.