Gabriel Torje, la vicecampioana Turciei? Timișoreanul ar putea evolua la Fenerbahce, în sezonul viitor, Vocea Timisului
Udine 8 Settembre 2011. Calcio Serie A. Presentazione TORJE. Telefoto Copyright Foto PFP / PETRUSSI

Conform publicației on-line tuttomercatoweb.com, după experiență de la Konyaspor, viitorul timișoreanului Gabriel Torje ar putea fi tot în Turcia. Michele Criscitiello din partea clubului de Serie A, a confirmat pentru portalul italian că turcii de la Fenerbahce ar fi făcut deja primii pași pentru obținerea semnăturii lui Torje, iar Udinese ar fi de acord cu transferul românului în Superliga.

Fenerbahce a încheiat sezonul competițional pe locul secund în campionatul din țara semilunei, la trei ”lungimi” în urma celor de la Galatasaray.

Gabriel Torje a debutat ca fotbalist la CFR Timișoara, cunoscând fotbalul de performanță în perioada 2006-2008, la Politehnica Timișoara, echipă de la care s-a transferat la rivala ”de moarte”, Dinamo București. Din 2011, Torje se află sub contract cu Udinese, echipa din Serie A, care l-a împrumutat în ultimele trei sezoane la Granada și Espanyol (ambele Spania) și la Konyaspor – echipă care a încheiat sezonul pe locul 8. Pa parcursul ultimului sezon, Torje a evoluat în 26 de meciuri reușind să înscrie 5 goluri. Timișoreanul are la activ și 40 de selecții în echipa național de seniori, pentru care a marcat de 10 ori.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here