Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

TATĂL Mădălinei Manole aruncă BOMBA! Ce ar fi făcut PETRU MIRCEA în noaptea sinuciderii cântăreţei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Ion Manole apelează la criminalişti din Canada,dispuşi să vină în România pentru a ancheta moartea fiicei sale, Mădălina Manole. De asemenea, tatăl artistei susţine că există cineva care poate mărturisi că ginerele său, Petru Mircea, şi-a vizitat blonda la locul de muncă, în noaptea în care solista a decis să-şi pună capăt zilelor.

Chiar dacă ginerele său i-a îndeplinit, potrivit propriilor sale mărturisiri, una dintre condiţiile puse pentru atenuarea conflictului dintre ei, şi anume amenajarea mormântului Mădălinei Manole, Ion Manole îl atenţionează pe Petru Mircea că va face tot posibilul să afle ce s-a întâmplat în noaptea morţii fiicei sale, pe data de 14 iulie 2010, când artista s-a sinucis cu furadan: “Să nu-şi facă iluzii că eu abdic, nu-mi voi da sufletul până nu aflu adevărul”, ne-a spus acesta.

Bărbatul a fost concediat de la bar

Ion Manole a mai adăugat că are noi probe la dosar, care demonstrează că moartea fiicei sale a fost una suspectă. “Chiar dacă acel angajat a fost dat afară de la locul de muncă, întrucât l-a văzut pe Petru Mircea în bar unde blonda era de serviciu în acea noapte în care a murit Mădălina, persoana aceea tot va vorbi. Mai e şi acel martor înregistrat care a povestit că în noaptea respectivă luminile au fost aprinse şi că a auzit o ceartă între femei, apoi o bubuitură puternică, de s-au speriat câinii şi abia la 5 dimineaţa a fost chemată Salvarea. Există acum şi declaraţia Mariei Dragomiroiu, potrivit căreia, întrebat fiind la priveghi de ce nu a spus nimănui ce se întâmplă cu Mădălina, Petru Mircea a răspuns că oricum nu mai avea nici o şansă. Păi, tocmai această tăcere, tăinuire, înseamnă înlesnirea, favorizarea nenorocirii”, şi-a încheiat Ion Manole destăinuirea.

 

 

 
Sursa:libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare