AcasăStiriNational si InternationalRegina sexului anal este singură. Sandra Romain a divorţat!

Regina sexului anal este singură. Sandra Romain a divorţat!

Sandra Romain a decis să divorţeze, la vârsta de 34 de ani, după ce a avut mai multe dispute cu soţul ei, Sorin Paul Popescu. Cei doi au căzut de acord pentru desfacerea căsătoriei, iar actriţa va păstra după divorţ numele acestuia.

„E mai simplu aşa, am reuşit să ne înţelegem până la urmă. Abia acum pot spune că, sufleteşte, l-am iertat”, a declarat Sandra la iesirea de la Judecatorie.

Cei doi nu mai locuiau împreună de mai bine de un an, însă până acum nu au spus care a fost adevăratul motiv pentru care au decis să se separe după o căsnicie de 17 ani.

Cu toate acestea, soţul Sandrei a făcut o declaraţie uluitoare:

„E posibil ca în viitor să ne împăcăm, până la urmă trebuie să moară ce a fost pentru a se putea naşte altceva”, a spus Sorin Paul Popescu (foto alăturat).

„Niciunul dintre noi nu insistă prea mult să ne împăcăm. Amândoi suntem conştienţi că în cei 17 ani au existat şi lucruri bune şi rele între noi şi am ajuns la concluzia că mai bine rămânem separaţi. Nu suntem încă divorţaţi, dar trăim separat. Uneori avem zile în care ne certăm la cuţite, iar alteori vorbim mai frumos decât în perioada în care am fost împreună. Eu am jucat în peste 1.000 de filme şi am făcut peste 1 milion de euro. Se simte criza şi în lumea filmelor pentru adulţi, dar eu nu am stricat toţi banii pe haine, pe droguri sau fel şi fel de chestii. Nu mă droghez, nu consum alcool şi am încercat cât am putut să salvez din bani, să îi investesc în chestii profitabile”, declara cu puţin timp în urmă Sandra Romain.

sursa: showbiz.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente