Transfer aeroport
3.3 C
Timișoara
28-feb.- 2020
Transfer aeroport

Forţa Civică din Timiş atacă propunerea înfiinţării unui nou Muzeu al Revoluţiei din 1989

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Forţa Civică Timiş dezaprobă propaganda electorală pe tema înfiinţării unui nou Muzeu al Revoluţiei. Iniţiativa populistă a candidatului USL Timiş, liberalul Ben-Oni Ardelean, anunţată în campanie electorală, şterge cu buretele anii de eforturi ai actualului Memorial al Revoluţiei, proiect care defineşte pe deplin ceea ce a însemnat şi înseamnă istoric şi moral Evenimentele din Decembrie 1989.

Candidatul latifundiar al USL se foloseşte de această temă în condiţiile în care acest muzeu există şi este depozitarul nu doar al fotografiilor, ci şi a întregii arhive a documentelor cu valoare istorică, politică şi morală. Disperarea de a fura voturi cu orice preţ ne dovedeşte că iniţiativa acestuia este o palmă dată peste obrazul celor care şi-au dedicat ultimii 23 de ani pentru construcţia şi menţinerea Memorialului Revoluţiei.

„Punem sub semnul întrebării iniţiativa liberalului şi pentru că este aliat cu PSD, partid care a făcut presiuni politice asupra Memorialului Revoluţiei şi a eforturilor preşedintelui acestuia, Traian Orban şi a colaboratorilor săi care, ani de zile, au luptat pentru aflarea adevărului despre vinovaţii crimelor săvârşite în Timişoara în Decembrie 1989.

Fără ruşine faţă de toate acestea Ben-Oni Ardelean se foloseşte în acest demers şi de „timişorenii de peste graniţe încântaţi de această propunere”, fără a aminti despre Legea Imprescriptibilităţii Crimei care face posibilă judecarea celor care, la comanda lui Iliescu, au omorât oameni nevinovaţi.

Considerăm că Timişoara nu are nevoie de încă un muzeu al Revoluţiei, ci de o memorie comună anticomunistă. Memorialul Revoluţiei este un bun naţional şi nu un pretext de propagandă ieftină” se arată într-un comunicat emis de Forţa Civică Timiş.

sursa foto:  memorialulrevolutiei.ro

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,690FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Timişul de ieri – Fortificaţia de la Corneşti, sau cum se rescrie istoria din urmă cu mai bine de trei milenii-FOTO/VIDEO

Fortificaţia de la Corneşti, localitate situată la nici 20 de kilometri de Timişoara, denumită Corneşti-Iarcuri se întinde pe o suprafaţă...