Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ce faci când te trezeşti cu o geantă cu peste 700.000 de euro în maşină?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Ce faci când te trezeşti cu o geantă cu peste 700.000 de euro în maşină? 1Un şofer de taxi din Singapore a uimit un întreg mapamond după ce a predat poliţiei o servietă cu 700.000 de euro pe care proprietarul lor îi uitase pe bancheta din spate a taxiului condus de acesta.

La cei 70 de ani ai săi, Sia Ka Tian a şocat prin corectitudinea sa după ce a găsit 1,1 milioane de dolari singaporezi (puţin peste 700.000 de euro) în saci de plastic pe bancheta din spate a taxiului pe care îl conduce. Acesta a predat toţi banii poliţiştilor.

„Eram sigur că erau cel puţin 200.000 de dolari”, a spus bărbatul. Acesta a adăugat: „Puţin îmi pasă de bani. Nu-mi aparţin. Prin urmare, ce-aş fi putut face?” a declarat taximetristul.

Proprietarul care uitase banii i-a oferit taximetristului generos o recompensă care nu a fost făcută publică.

sursa: libertatea.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare