După un an de zile, primarul Nicolae Robu a reuşit să se ţină de cuvânt şi a pus la dispoziţia locuitorilor Timisoarei, internet gratuit în parcurile din oraş. Începând cu această săptămână, wifi-ul funcţionează în Parcul Rozelor, Parcul din zona Girocului, Parcul Carmen Sylva, Grădina Zoologică şi în Parcul Poporului. Iar, potrivit viceprimarului Traian Stoia, până săptămâna viitoare va fi funcţional şi şi în Parcul Karlsruhe, dar şi în Parcul Copiilor.

Conform surselor, investiţia este în valoare de 70.000 de euro,sumă suportată în totalitate de o companie de telefonie mobile, cu care are contract Primăria. „Ei s-au obligat să facă acest lucru pe cheltuiala lor, iar Primăria nu a făcut nimic”, a declarat viceprimarul Traian Stoia.

În viitorul apropiat, vor fi plasate mese în parcurile respective pentru ca timişorenii să-şi aducă laptopurile în parc.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.