ȘOFERI, fiți pe fază! Se ÎNCHIDE traficul rutier pe DN7, pentru trei zile

- Advertisement -

Întrucât drumarii au nevoie de spaiu și timp pentru efectuarea unor lucrări Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță că închide traficul rutier în intervalul amintit mai sus, la poziţia kilometrică 540+270, pentru execuţia lucrărilor de montare a dalelor la pasajul peste calea ferată.

În zilele în care circulaţia este închisă, traficul rutier va fi deviat pentru ambele sensuri de deplasare pe următoarea variantă de ocolire:

– pentru relaţia: Deva – Nădlac (Oradea, Timişoara):
• pentru autovehiculele destinate transportului de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone devierea se va realiza din DN 7 km. 534+700 dreapta – drum de acces în fostul Combinat Chimic Vladimirescu – DJ 682C – DJ 709, Centura N-V Arad km. 540+750;
• utilizatorii care tranzitează sectorul de drum cu autovehicule sub limita celei precizate pot opta pentru relația mai sus menționată sau pentru varianta de traseu prin municipiul Arad.

– pentru relaţia: Nădlac (Oradea, Timişoara) – Deva:
• devierea din DN 7, Centura N-V Arad km. 540+750 stânga – DJ 709 – DJ 682C – drum de ieșire din fostul Combinat Chimic Vladimirescu – DN 7 km 534+700.

În aceste zile, va fi permisă doar circulaţia autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară menţionate în OUG 195/2002, Art. 32, alin. (2) lit. a) şi b), atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară, iar informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot să obţină de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

RAZIE de proportii a politistilor din Timis, azi-noapte. Vezi bilantul actiunii!

In cursul nopții trecute, poliţiştii timişeni au acţionat pe...

FOTO Accident spectaculos pe A1. Doi șoferi morți, două TIR-uri făcute praf

Accident extrem de grav, în acestă dimineaţă, la ora...

Captură marca DIICOT: maior SRI, reţinut pentru trafic de droguri de mare risc

Un maior din cadrul Serviciului Român de Informaţii Arad...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img