ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Brad Pitt”, actor în rol NEGATIV al episodului doi dintre Petrolul Ploiești și ACS Poli, terminat indecis

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După o primă repriză lipsită de faze importante de joc în întâlnirea dintre Petrolul Ploiești și ACS Poli Timișoara, a urmat o a doua cu multe ocazii, dar și cu două goluri venite în curs de 3 minute. Printre multele ocazii de-o parte și de alta, a fost una cea mai mare, a lui Elek, în urma căreia Pecanha, redresat între buturi, a scos balonul de pe linia porții, potrivit brigăzii de arbitrii.

Totuși, după reluări, balonul pare să fi trecut linia porții, iar cel mai probabil ACS Poli s-ar fi întors pe Bega cu toate cele trei puncte. „Am discutat cu jucătorii și toți au spus că a fost gol valabil”, a spus Florin Marin despre faza petrecută cu cinci minute înainte de final. Nu doar acea fază a făcut vorbire după terminarea celor 90 de minute, ci și câte un penalty neacordat în ambele careuri. „Pe lângă acel gol valabil, a mai existat și un penalty neacordat, la mine. Chiar îi rog pe cei din emisiune să se uite și să specifice dacă a fost sau nu. Și la golul lor, dacă nu mă înșel, lui Lemnaru i-a sărit mingea în mână. Henț clar!”, a spus Elek, principalul marcator al lui ACS Poli.

Și Daniel Stanciu a fost revoltat vizavi de arbitrajul prestat de brigada delegată, condusă la centru de „Brad Pitt” Tudor. „Am avut gol valabil, am avut penalty la Elek, henț în careu la Lemnaru, atunci când Petrolul a marcat golul egalizator. Probabil că a fost penalty pentru Petrolul la acea fază la care s-a dat fault în atac, n-am văzut prea bine”, a declarat Daniel Stanciu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore