Alexandru-Tudor

După o primă repriză lipsită de faze importante de joc în întâlnirea dintre Petrolul Ploiești și ACS Poli Timișoara, a urmat o a doua cu multe ocazii, dar și cu două goluri venite în curs de 3 minute. Printre multele ocazii de-o parte și de alta, a fost una cea mai mare, a lui Elek, în urma căreia Pecanha, redresat între buturi, a scos balonul de pe linia porții, potrivit brigăzii de arbitrii.

Totuși, după reluări, balonul pare să fi trecut linia porții, iar cel mai probabil ACS Poli s-ar fi întors pe Bega cu toate cele trei puncte. „Am discutat cu jucătorii și toți au spus că a fost gol valabil”, a spus Florin Marin despre faza petrecută cu cinci minute înainte de final. Nu doar acea fază a făcut vorbire după terminarea celor 90 de minute, ci și câte un penalty neacordat în ambele careuri. „Pe lângă acel gol valabil, a mai existat și un penalty neacordat, la mine. Chiar îi rog pe cei din emisiune să se uite și să specifice dacă a fost sau nu. Și la golul lor, dacă nu mă înșel, lui Lemnaru i-a sărit mingea în mână. Henț clar!”, a spus Elek, principalul marcator al lui ACS Poli.

Și Daniel Stanciu a fost revoltat vizavi de arbitrajul prestat de brigada delegată, condusă la centru de „Brad Pitt” Tudor. „Am avut gol valabil, am avut penalty la Elek, henț în careu la Lemnaru, atunci când Petrolul a marcat golul egalizator. Probabil că a fost penalty pentru Petrolul la acea fază la care s-a dat fault în atac, n-am văzut prea bine”, a declarat Daniel Stanciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.