ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Clipe de GROAZĂ pentru un bănățean, după ce a ieșit în oraș cu un prieten. În ce stare a ajuns la spital

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Seară neagră pentru un bănățean, ajuns în stare gravă la spital după o ieșire în oraș. Bărbatul din localitatea cărășană Domașnea a fost bătut și înjunghiat de către un prieten de pahar, ambii aflându-se într-un bar, la aceeași masă, și sub influența alcoolului.

Oamenii legii au încercat să intervină cât mai repede, însă pentru partea vătămată a fost prea târziu, lovită în cap cu o rangă și înțepat cu un briceag în gât. În vârstă de 43 de ani, victima a rămas internată la spitalul din Caransebeș cu diagnosticul de ,,plagă tăiată lateral cervical stânga, cu intersectare vasculară”.

,,Agresorul este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca medicul legist, după examinarea victimei, să stabilească dacă în urma leziunilor suferite i-a fost pusă viața în pericol”, a anunțat polițiștii, potrivit reșița.ro

Sursa: reșita.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore