Campionatul Regional de Rally Sprint se schimbă, înainte de start. Primele două etape au loc mai repede

1
492

Federaţia de Automobilism Sportiv (FRAS) din ţara noastră a dat peste cap planurile clubului VSS Racing Timişoara, însă profesioniştii se mişcă repede şi nu se dau bătuţi. Astfel, după o şedinţă fulger între conducerea clubului VSS şi preşedintele Colegiului de Arbitri Timiş, desfăşurate joi, 20 februarie 2014 s-a luat hotărârea care primele două etape ale CRRS, ce se vor desfăşura pe circuitul Vik Power din Arad, vor avea loc în 8 şi 9 martie 2014.

Motivul devansării aceor prime etape al Regionalului de Rally Sprint este legat de faptul că în data de 16 martie colegiile de arbitri din judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Arad, vor avea testare la FRAS.

Organizatoriii au stabilit, cu ceastă ocazie, şi alte detalii, cum ar fi faptul că etapele se vor desfăşura după următorul principiu: două manşe a 4 ture, iar timpii se adună. Costurile de înscriere se ridică la suma de 140 de lei, înscrierea fiind posibilă până pe data de 7 martie 2014, ora 19:00, la adresa de mail virtualmansorin@yahoo.com semnată şi completată. Pe parcursul aceleiaşi zile, la ora 22:00, va fi publicată ordinea de start şi perechile pentru prima manşă, anunţă Sorin Bălan, din partea organizatorilor. Prezenţa piloţilor va fi necesară pe data de 8 martie, la ora 8:00, pentru ca la 8:45 să aibă loc şedinţa cu piloţii. Timp de 20 de minute, începând cu ora 9:00, pe circuit vor avea loc recunoaşterile, în tip ce startul în concurs se va da la ora 9:30.

Clasele după care se va concura rămâne să fie decise chiar de piloţii participanţi, prin intermediul unui sondaj postat deja pe Facebook.

Spune-ţi opinia civilizat!

1 COMENTARIU

  1. daca inscrierea s-a ridicat la 140ron, concurentii beneficiaza de ceva in plus fata de sezonul trecut in care taxa era 100ron?

Comments are closed.