Campionatul Regional de Rally Sprint se schimbă, înainte de start. Primele două etape au loc mai repede

- Advertisement -

Federaţia de Automobilism Sportiv (FRAS) din ţara noastră a dat peste cap planurile clubului VSS Racing Timişoara, însă profesioniştii se mişcă repede şi nu se dau bătuţi. Astfel, după o şedinţă fulger între conducerea clubului VSS şi preşedintele Colegiului de Arbitri Timiş, desfăşurate joi, 20 februarie 2014 s-a luat hotărârea care primele două etape ale CRRS, ce se vor desfăşura pe circuitul Vik Power din Arad, vor avea loc în 8 şi 9 martie 2014.

Motivul devansării aceor prime etape al Regionalului de Rally Sprint este legat de faptul că în data de 16 martie colegiile de arbitri din judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Arad, vor avea testare la FRAS.

Organizatoriii au stabilit, cu ceastă ocazie, şi alte detalii, cum ar fi faptul că etapele se vor desfăşura după următorul principiu: două manşe a 4 ture, iar timpii se adună. Costurile de înscriere se ridică la suma de 140 de lei, înscrierea fiind posibilă până pe data de 7 martie 2014, ora 19:00, la adresa de mail virtualmansorin@yahoo.com semnată şi completată. Pe parcursul aceleiaşi zile, la ora 22:00, va fi publicată ordinea de start şi perechile pentru prima manşă, anunţă Sorin Bălan, din partea organizatorilor. Prezenţa piloţilor va fi necesară pe data de 8 martie, la ora 8:00, pentru ca la 8:45 să aibă loc şedinţa cu piloţii. Timp de 20 de minute, începând cu ora 9:00, pe circuit vor avea loc recunoaşterile, în tip ce startul în concurs se va da la ora 9:30.

Clasele după care se va concura rămâne să fie decise chiar de piloţii participanţi, prin intermediul unui sondaj postat deja pe Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare