Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mirela Boureanu Vaida, în finala Eurovision 2014

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, în urma ascultării celor 150 de melodii participante, juriul a decis ca 12 dintre acestea să concureze în cadrul Selecţiei Naţionale, ce va avea loc la Braşov.

Alături de Mirela, Paula şi Ovi, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Ştefan Stan feat. Teddy K, The dAdA şi The Zuralia Orchestra vor urca pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, la finala naţională a concursului Eurovision 2014.

“Eram în direct, când au început să-mi sune telefoanele, să primesc mesaje încontinuu şi nu înţelegeam ce s-a întâmplat. Toţi cunoscuţii mei ştiu că am emisiune până la ora 16. E o mare bucurie pentru mine, nu mă aşteptam, sincer, şi spun asta pentru că anul acesta concurenţa a fost foarte mare, s-au înscris foarte multe nume deja consecrate. Am visat dintotdeauna să ajung la Eurovision şi n-am crezut că se va întâmpla acum, pentru că totul a pornit dintr-o joacă. Le mulţumesc tuturor pentru susţinere!” a declarat Mirela.

Vedeta Antenei 1 va participa la Selecţia Naţională sub numele de Vaida, cu piesa “One more time”, compozitor Code Production.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare