Voltaj va reprezenta România la Eurovision 2015! Ce mesaj a transmis trupa, după câștigarea finalei naționale VIDEO

- Advertisement -

Piesa ”De la capăt” a formației Voltaj a primit 12 puncte de la public şi 12 din partea juriului, obţinând în final un total de 24 de puncte, maximum posibil, la Selecţia Naţională Eurovision 2015, care anul acesta s-a desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

”Dragi prieteni, ne bucurăm foarte mult că suntem câștigătorii Eurovision și că vom reprezenta România la Viena. Fără susținerea și sprijinul vostru n-am fi ajuns aici! Toate piesele din concurs au fost bune și aveau potențial de Eurovision. Noi credem că ne-am diferențiat de ceilalți prin mesajul campaniei „De la capăt”. Aseară românii au ales cu sufletul, mai presus de orice și pentru asta le mulțumim. Îi felicităm pe toți colegii noștri de breaslă care au participat și pe cei de la TVR pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Totul a decurs impecabil! O luam DE LA CAPĂT la Viena!” a scris trupa, pe pagina oficială de Facebook, cu puțin timp în urmă.

[responsive_youtube

Voltaj merge în faţa europenilor pentru a le cânta despre ”românii care muncesc prdtr granițe de dimineaţă până noaptea şi fac sacrificii enorme pentru a asigura un trai decent copiilor lor, lăsaţi în ţară din cauză că nu au cum să îi ia cu ei acolo unde lucrează” şi a-i convinge că piesa şi mesajul lor merită votate.

Voltaj, în componenţa actuală, înseamnă: Călin Goia (voce), Oliver Sterian (tobe), Valeriu Ionescu (Bas), Gabi Constantin (chitară), Adrian Cristescu (clape).

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Robu anunta de la Viena ca Timisoara e pe trend. Pe cine dojeneste

Ultimele zile de iarnă l-au prins pe primarul Timişoarei,...

Pictorul timisorean Cristian Sida, expozitie in Austria la inceput de 2018

Artistul timișorean Cristian Sida deschide anul cu o galerie...

Timisoara va gazdui Semifinala Eurovision in 2018. Cati bani se dau de la bugetul local

Timișoara va găzdui Semifinala Eurovision din 2018. Aleșii locali...

Sute de imigranți au plecat pe jos din Budapesta spre Austria

Câteva sute de imigranți au plecat din Budapesta, pe...

Din aceeași categorie

Categorii Populare