Preţuri încă decente pentru noaptea de Revelion

0
823

La început de toamnă, românii îşi fac deja planuri pentru Revelion, având în vedere preţurile mai avantajoase din perioada aceasta, atât la ofertele din ţară, cât şi în străinătate, iar la ora actuală pot deja alege dintr-o serie de pachete turistice. Astfel, amatorii unui Revelion în afara graniţelor pot alege una dintre ofertele disponibile pentru Paris, Roma, Austria sau chiar Nisipurile de Aur sau Cipru. Pentru puţin peste 300 de euro, puteţi avea parte de un Revelion romantic în Oraşul Luminilor, potrivit unei oferte de pe site-ul de reduceri Zumzi.ro, care include trei nopţi de cazare şi biletul de avion. O ofertă asemănătoare este cea pentru noaptea dintre ani, sărbătorită la Roma. Cu 275 de euro puteţi avea trei nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi bilete de avion.

200 de euro în Austria

Un sejur cu ocazia Sărbătorilor de iarnă în staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur costă 165 de euro de persoană pentru trei nopţi, cu cină festivă inclusă, iar dacă preferaţi destinaţiile mai exotice, puteţi opta pentru trei nopţi la un hotel de patru stele din Cipru, pentru puţin peste 200 de euro, cu biletul de avion inclus. Amatorii de distracţii pe plaiuri elene pot opta pentru un Revelion de lux la Atena cu numai 333 de lei de persoană, în timp ce o vacanţă în Austria, la un hotel de patru stele, cu cină festivă de Revelion inclusă ajunge la aproape 200 de euro, de persoană. Per total, ofertele de Revelion în străinătate se încadrează, momentan, între 333 de lei şi 325 de euro, în funcţie de preferinţe şi buzunare. Şi vacanţele în ţară se pliază pe nevoile românilor, în contextul în care un sejur de cinci nopţi la Băile 1 Mai, all inclusive, depăşeşte uşor 200 de euro. Sezonul vacanţelor cu ocazia Sărbătorilor de iarnă abia s-a declarat deschis, astfel încât, în perioada următoare, numărul ofertelor pentru Revelion în ţară şi străinătate va înregistra, cu siguranţă, o creştere puternică.

O.T.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.