ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pompierii din Timis, Revelion la sonda de la Moftiu Mare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 23 de pompieri din Timiș și-au petrecut Crăciunul departe de cei dragi. Aceștia au fost detașați alături de echipaje din Satu Mare și din alte județe, pentru lichidarea incendiului la sonda de gaz din Moftinu Mare. Focul nu a fost stins până acum, motiv pentru care o parte din pompierii plecați Moftiu revin acasă, pentru a-și petrece Revelionul alături de cei dragi. În locul lor pleacă însă alte echipaje, care vor asigura colegilor lor suport logistic, cu mijloace de intervenție, cât și cu personal.

Foto: ISU Banat

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore