Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tânără din Timişoara ameninţată cu ciocanul în centrul Timişoarei! Poliţia: „Aşteptaţi, echipajele sunt în şedinţă”

- Advertisement -

Motto-ul poliţiştilor de la ordine publică, „Împreună pentru mai multă siguranţă!„, nu se potriveşte absolut deloc cu realitatea, iar dovadă stă păţania unei tinere din Timişoara. „Unde să te mai simţi în siguranţă?” se întreabă retoric timişoreanca.

„Şoferul acestei maşini, parcat în aşa fel încât să nu te poţi strecura cu bicicleta printre el şi cealaltă maşină, a fost rănit în orgoliu pentru ca i-am făcut observaţie. Ca reacţie, a ieşit din maşină cu un CIOCAN pe care ni l-a fluturat ameninţător pe deasupra capului. Să nu mai îndrăznim să comentăm! Am sunat la 112, măcar să fie apostrofat acest domn. Ei, dar nu merge aşa uşor. Nu de alta, dar toate echipajele erau în şedinţă. Dar suntem aşteptaţi la Secţia 1 să depunem plângere scrisă. Super!” a scris tânăra pe Facebook.

Contactată de Vocea Timişului, pentru că în cazul nostru motto-ul – „Împreună ne facem auziţi!” – are valabilitate, femeia a confirmat şi chiar ne-a oferit detalii faţă de ceea ce postase pe reţeua de socializare. „După ce am sunat la 112 şi am vorbit cu un poliţist acesta mi-a zis că va trimite un echipaj acolo. Am aşteptat circa 10 minute după care m-a sunat, de pe un număr fix, un alt poliţist. Acesta a spus că va mai dura până vine echipajul anunţat, să rămânem pe loc. Motivul pentru întârzierea echipajului de poliţie era faptul că <<toţi colegii de la intervenţii sunt în şedinţă>>, iar între timp camionagiul a plecat, după circa 20 de minute de la conflict. Apoi am plecat şi noi, ce era să mai facem?” ne-a mărturisit timişoreanca.

Întâmplarea a avut loc pe strada Eugeniu de Savoya, în plin Centrul Timişoarei, în plină zi! Spre bucuria fetei, întâmplarea nu s-a soldat cu „urmări”, însă rămâne, totuşi, întrebarea, oare din cât în cât timp au şedinţă poliţiştii? Nu de alta dar să nu-i mai deranjăm cu problemele noastre în timpul serviciului…

PS: Cred că totuşi era mai potrivit „Împreună pentru mai multă NESIGURANŢĂ!”

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Foarte tare dominta nu si-a luat amenda ca a sunat la 112, apel pentru urgente?

    Sincer fix pe la camion avea nevoie cu bicicleta, bine ca nu era cu excavatoru caci in acel caz ar fi sunat domnul cu ciocanu la 112. Nu cred ca atitudinea cu ciocanul a fost deloc potrivita, dar domnita cu bicicleta mi se pare departe de a traii intr-un oras, drept dovada toti primim cum ne asternem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore