Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Azi a început „BAC”-ul. Jandarmii din Timişoara se ocupă de liniştea şi siguranţa examenului maturităţii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
15.1 ° C
15.1 °
15.1 °
69 %
3.1kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
25 °
lun
23 °
mar
15 °

Un efectiv format din 50 de jandarmi va asigura zilnic buna desfăşurare a examenului de maturitate, asigurând protecţia comisiilor de examen, a personalului didactic şi a elevilor pe timpul desfăşurării acestor activităţi.

Tot jandarmii sunt cei care vor asigura în permanenţă măsurile de ordine şi siguranţă publică precum şi misiuni de asigurare a securităţii transportului lucrărilor de la centrele de examinare la centrele de evaluare.

În zonele din apropierea centrelor de examen, efectivele de jandarmi vor executa misiuni de asigurare şi menţinere a ordinii publice în instituţiile de învăţământ şi în imediata apropiere a acestora prin patrule şi vor acţiona pentru prevenirea şi sancţionarea persoanelor care vor săvârşi fapte de natură contravenţională menite să tulbure buna desfăşurare a examenului de bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare