Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un poliţist din Timiş a plecat în misiune în Bulgaria. Vezi ce are de făcut

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
13.9 ° C
15.1 °
11.1 °
76 %
2.6kmh
23 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
22 °

În acest sezon, la solicitarea autorităţilor bulgare, faţă de perioadele anterioare, numărul poliţiştilor români trimişi în misiune în ţara vecină a fost suplimentat cu câte doi pe serie, întrucât activităţile comune cu poliţiştii bulgari vor fi desfăşurate şi în staţiunea Balcic.

Este al cincilea an în care se organizează asemenea misiuni, activităţile anterioare bucurându-se de apreciere din partea turiştilor români care au avut astfel posibilitatea de a se adresa direct poliţiştilor români pentru soluţionarea unor probleme, deşi se aflau pe teritoriul altui stat.

Poliţişti din cele două state acţionează în patrule comune în scopul asigurării ordinii şi liniştii publice. De asemenea, cooperează şi acordă asistenţă în cadrul activităţilor specifice, relaţionând îndeosebi cu cetăţeni ai propriului stat. Activităţile de patrulare în comun au loc, îndeosebi, pe perioada sezonului turistic (atât vara, cât şi iarna) în zonele în care se deplasează turişti români şi bulgari.

În această vară, poliţiştii români vor desfăşura activităţi comune cu oamenii legii bulgari în cadrul unor patrule de ordine şi siguranţă publică, pe raza staţiunilor turistice Nisipurile de Aur, Albena şi Balcic din Bulgaria. Pe durata misiunii, poliţiştii români vor acţiona în uniformă şi vor executa activităţi de patrulare împreună cu cei bulgari, în patrule mixte.

Misiunea poliţiştilor români se va desfăşura în două serii, respectiv 1–31 iulie şi 1-31 august, în fiecare din cele trei staţiuni urmând să acţioneze câte doi poliţişti români pe durata fiecărei serii. În prima dintre cele două serii, au fost detaşaţi trei poliţişti din Teleorman şi câte unul din Dâmboviţa, Sibiu şi Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare