Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialVIDEO Poliţiştii au stat aseară cu ochii pe pasionaţii de mersul pe...

VIDEO Poliţiştii au stat aseară cu ochii pe pasionaţii de mersul pe două roţi. Motociclişti, nu uitaţi: VITEZA UCIDE!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe perioada sezonului estival, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Timiş desfăşoară activităţi în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere, produse în urma desfăşurării curselor ilegale de autoturisme sau motociclete.

În scopul reducerii accidentelor rutiere, sub sloganul „ROMÂNIA ALEGE VIAŢA”, în cursul zilei de joi, 18 iulie 2013, între orele 18:00-22:00, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Rutier Timişoara, au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului de pe Bega, în vederea depistării conducătorilor de motociclete care nu respectă regimul legal de viteză. Totodată, poliţiştii au utilizat un aparat tip sonometru pentru măsurarea nivelului de zgomot produs de motociclete.

Cu această ocazie, poliţiştii au întocmit şase dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice a unor motociclete neînmatriculate, cu număr fals de înmatriculare, fără a poseda permis de conducere sau cu permisul e conducere suspendat.

Oamenii legii au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.360 de lei şi au retras cinci certificate de înmatriculare.

„Reamintim tuturor motocicliştilor că se interzice transportarea pe motocicletă a mai multor persoane decât locurile stabilite prin construcţie, că sunt obligaţi să poarte pe timpul deplasării casca de protecţie omologată şi, nu în ultimul rând, că organizarea de curse ilegale constituie infracţiune” anunţă poliţiştii, care dau şi temeiul legal la care fac referire. „Organizarea sau participarea, în calitate de conducător de vehicul sau de animale, la întreceri neautorizate pe drumurile publice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare