Poli deschide balul Ligii I la fotbal, cu confruntarea din această seară de pe „Dan Pătinişanu”. Partida dintre Poli şi Dinamo Bucureşti a fost prefaţată de antrenorul timişorenilor, Velcea excluzând orice alt rezultat cu excepţia victoriei, deşi are în lot o serie de jucători debutanţi pe prima scenă fotbalistică.

Vizita lui Dinamo Bucureşti, în prima etapă a sezonului 2013-2014 al Ligii I, nu sperie pe nimeni, cu atât mai puţin pe tehnicianul alb-negriilor – Vali Velcea. „Exclud categoric variantele X sau 2. Dinamo a reţinut 3 – 4 jucători valoroşi, unii dintre ei plecând acolo chiar de la Timişoara, dar nu vor avea viaţă uşoară aici pentru că vor întâlni o echipă organizată, dornică de muncă” a spus Velcea înaintea meciului de vineri.

Cele mai multe, şi mai importante, probleme sunt în atacul bănăţenilor, acolo unde echipa suferă datorită unor probleme pe care le au o serie de jucători cum ar fi Keita, Moldovan sau Ruiz care au probleme legate de vizita medicală, singurul vârf pur-sânge apt pentru joc fiind Szabolcs Szekely. Şi alţi fotbalişti nu sunt încă în situaţia în care şi-ar dori Velcea să fie: „Tony a primit în urmă cu două săptămâni invitaţia să se prezinte la ambasada Nigeriei şi, din nu ştiu ce motive, nu a făcut-o nici acum. Am înţeles că până la urmă s-a rezolvat şi-l aşteptăm şi pe el la Timişoara. Cu Dorin Goga ne-am înţeles în principiu, rămâne de văzut dacă se şi concretizează transferul lui” a mai spus Velcea.

Partida dintre Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti ce va avea loc în această seară, cu începere de la ora 20:45, pe arena „Dan Păltinişanu” va fi transmisă în direct de Antena 1 şi Dolce Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.