Vali Velcea a fost demis din postura de antrenor la Poli, printr-o conferinţă „fulger”. Vezi cine i-a luat locul

Date:

Poli Timişoara are antrenor nou începând de joi, 10 octombrie 2013. Aşa cum se vehicula deja de ceva vreme, pe banca reprezentantei Banatului în prima ligă de fotbal din România a avut loc una dintre cele mai importante schimbări. Tânărul antrenor al Bănăţenilor, Vali Velcea, a fost demis din această postură, locul său fiind luat, cel puţin până la finalul sezonului, de Aurel Şunda (55 de ani).

Vizibil afectat de decizia luată de diriguitorii echipei – Nicolae Robu şi Titu Bojin – Velcea nu se lasă descumpănit şi chiar rămâne pe un post important în cadrul clubului de pe Bega. Velcea a fost numit, încă de astăzi, pe postul de director sportiv al clubului, Călin Rosenblum devenind, tot de azi, director tehnic.

La conferinţa de presă în care au fost anunţate aceste modificări, au participat: Nicolae Robu, Titu Bojin, Valentin Velcea, Aurel Şunda, profesorul Jackie V. Ionescu, Florenţiu Staicu, Călin Rosenblum şi Ionel Bungău.

Cine este Aurel Şunda?

Noul tehnician al alb-negrilor s-a născut pe 14 octombrie 1957 (peste patru zile împlinind 56 de ani), la Timişoara. Acesta a fost fotbalist între anii 1975 şi 1992 numai la echipe de fotbal din oraşul său natal, de la Poli Timişoara la C.F.R. sau de la Progresul la U.M. Timişoara, echipa la care şi-a început cariera de antrenor.

Şunda s-a aflat pe banca UMT-ului în timp ce era şi jucător activ, ulterior acesta antrenând atât în ligile inferioare cât şi în Liga I, dedicându-şi cariera de antrenor principal fotbalului românesc. A mai antrenat pe rând pe: Politehnica Timişoara, CSM Reşiţa, din nou pe UM Timişoara, Apulum Alba Iulia, Minaur Zlatna, Apulum Alba Iulia încă odată, pe CFR Cluj, Oţelul Galaţi, Jiul Petroşani, FC Braşov, FC Săcele, a trecut şi pe la Ceahlăul Piatra-Neamţ, după care a revenit pentru a treia şi ultima dată la Unirea Alba Iulia, plecând ulterior la Săgeata Stejaru, FC Hunedoara, iar ultima dată a antrenat-o pe Săgeata Năvodari. Şunda a câştigat cu Poli Timişoara, din postura de jucător, Cupa României, în anul 1980.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare