ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vali Velcea a fost demis din postura de antrenor la Poli, printr-o conferinţă „fulger”. Vezi cine i-a luat locul

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timişoara are antrenor nou începând de joi, 10 octombrie 2013. Aşa cum se vehicula deja de ceva vreme, pe banca reprezentantei Banatului în prima ligă de fotbal din România a avut loc una dintre cele mai importante schimbări. Tânărul antrenor al Bănăţenilor, Vali Velcea, a fost demis din această postură, locul său fiind luat, cel puţin până la finalul sezonului, de Aurel Şunda (55 de ani).

Vizibil afectat de decizia luată de diriguitorii echipei – Nicolae Robu şi Titu Bojin – Velcea nu se lasă descumpănit şi chiar rămâne pe un post important în cadrul clubului de pe Bega. Velcea a fost numit, încă de astăzi, pe postul de director sportiv al clubului, Călin Rosenblum devenind, tot de azi, director tehnic.

La conferinţa de presă în care au fost anunţate aceste modificări, au participat: Nicolae Robu, Titu Bojin, Valentin Velcea, Aurel Şunda, profesorul Jackie V. Ionescu, Florenţiu Staicu, Călin Rosenblum şi Ionel Bungău.

Cine este Aurel Şunda?

Noul tehnician al alb-negrilor s-a născut pe 14 octombrie 1957 (peste patru zile împlinind 56 de ani), la Timişoara. Acesta a fost fotbalist între anii 1975 şi 1992 numai la echipe de fotbal din oraşul său natal, de la Poli Timişoara la C.F.R. sau de la Progresul la U.M. Timişoara, echipa la care şi-a început cariera de antrenor.

Şunda s-a aflat pe banca UMT-ului în timp ce era şi jucător activ, ulterior acesta antrenând atât în ligile inferioare cât şi în Liga I, dedicându-şi cariera de antrenor principal fotbalului românesc. A mai antrenat pe rând pe: Politehnica Timişoara, CSM Reşiţa, din nou pe UM Timişoara, Apulum Alba Iulia, Minaur Zlatna, Apulum Alba Iulia încă odată, pe CFR Cluj, Oţelul Galaţi, Jiul Petroşani, FC Braşov, FC Săcele, a trecut şi pe la Ceahlăul Piatra-Neamţ, după care a revenit pentru a treia şi ultima dată la Unirea Alba Iulia, plecând ulterior la Săgeata Stejaru, FC Hunedoara, iar ultima dată a antrenat-o pe Săgeata Năvodari. Şunda a câştigat cu Poli Timişoara, din postura de jucător, Cupa României, în anul 1980.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore