Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimişul intră din nou sub COD GALBEN de vreme rea. Vezi când...

Timişul intră din nou sub COD GALBEN de vreme rea. Vezi când revine vremea frumoasă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Luni, 30 iunie 2014, Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că de la ora 20:00, judeţul Timiş intră sub o nouă atenţionare de Cod Galben. Durata iniţială a atenţionării se menţine până mâine dimineaţă, în jurul orei 9:00 şi acesta aduce instabilitate atmosferică şi ploi însemnate cantitativ.

În intervalul menţionat instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Banat, Crişana, Maramureş, Oltenia, dar şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi în nord-vestul Munteniei. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40-50 l/mp.

Mai mult de atât, acelaşi Cod Galben de vreme rea se extinde mâine de la ora 9:00 până la ora 21:00, însă se schimbă regiunile afectate (foto dreapta). Pe parcursul zilei de marţi, 1 iulie, vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată în nordul, nord-estul şi local în centrul ţării, unde vor fi averse ce vor avea caracter torenţial, se vor semnala descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Astfel de manifestări vor fi posibile şi în partea de sud-est a teritoriului, dar pe arii mai restrânse, anunţă ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare