Jandarmii-Grupării-Mobile-din-Timișoara-au-dat-BUZNA-peste-contrabandiștii-din-Reșița-tigari

Miercuri, 10 iunie 2015, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara s-au deplasat în judeţul Caraş-Severin, în piaţa Sud din municipiul Reşiţa, unde au depistat mai multe persoane care ofereau spre vânzare o cantitate impresionantă de ţigări de contrabandă, precum şi cafea nesupusă accizării, de provenienţă Germania.

În urma legitimării şi a controlului sacoşelor a doi bărbaţi şi o femeie, jandarmii au constatat că S.V. în vârstă de 40 de ani, M.C.G. în vârstă de 27 de ani şi G.L.G. în vârstă de 19 de ani, toţi domiciliaţi în municipiul Reşiţa, aveau asupra lor cantitatea de 252 de pachete de ţigări marcate cu timbru necorespunzător şi 8 pachete de cafea a câte 500 de grame fiecare, de diferite mărci. Aceştia au declarat că ”vând ţigări pentru a se întreţine”.

Întreaga cantitate de 5.040 de ţigări marcate necorespunzător a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmi, ulterior fiind predată lucrătorilor A.N.A.F. – Direcţia Regională Vamală Timişoara care vor întocmi sancţiuni contravenţionale pentru cele trei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.