Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bîrsășteanu a pierdut șefia PSD Timișoara, dar este propus vicepreședinte al organizației județene

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Prima ședință a Biroului Municipal al filialei PSD din orașul de pe Bega a fost un una cu decizii interesante. Astfel, după ce săptămâna trecută au avut loc o serie de modificări la nivel de conducere, ca urmare a alegerilor din PSD Timișoara, alegeri adjudecate de tânărul Sebastian Răducanu, în defavoarea deputatului Florin Bîrsășteanu.

După aflarea rezultatului alegerilor, președintele PSD-ului din Timiș, Sorin Grindeanu, a spus că: ”Îl rog pe Florin (Bîrsășteanu – n.r.) să-și depună candidatura o funcție de conducere la organizația județeană. Cred că sunteți de acord cu mine. N-am făcut pentru nimeni acest lucru și nici n-am s-o fac în perioada următoare pentru cineva, dar pentru Florin o fac!”.

Acest lucru a fost confirmat de Biroul Municipal al PSD Timișoara, care, joi, 11 iunie 2015, a decis, cu unanimitate de voturi, susţinerea deputatului Florin Bîrsăşteanu pentru un post de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Timiş a Partidului Social Democrat.

”Decizia luată astăzi este una absolut normală. Timişoara trebuie să fie reprezentată în Biroul Permanent Judeţean al PSD de oameni în care noi ne punem toată încrederea, de oameni care să susţină acţiunile şi demersurile PSD Timişoara. Domnul Bîrsăşteanu este deputat de Timişoara, are toată legitimitatea pentru a fi vicepreşedinte al partidului şi toată susţinerea noastră pentru a câştiga această funcţie”, a spus Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare