Bîrsășteanu a pierdut șefia PSD Timișoara, dar este propus vicepreședinte al organizației județene

- Advertisement -
Prima ședință a Biroului Municipal al filialei PSD din orașul de pe Bega a fost un una cu decizii interesante. Astfel, după ce săptămâna trecută au avut loc o serie de modificări la nivel de conducere, ca urmare a alegerilor din PSD Timișoara, alegeri adjudecate de tânărul Sebastian Răducanu, în defavoarea deputatului Florin Bîrsășteanu.

După aflarea rezultatului alegerilor, președintele PSD-ului din Timiș, Sorin Grindeanu, a spus că: ”Îl rog pe Florin (Bîrsășteanu – n.r.) să-și depună candidatura o funcție de conducere la organizația județeană. Cred că sunteți de acord cu mine. N-am făcut pentru nimeni acest lucru și nici n-am s-o fac în perioada următoare pentru cineva, dar pentru Florin o fac!”.

Acest lucru a fost confirmat de Biroul Municipal al PSD Timișoara, care, joi, 11 iunie 2015, a decis, cu unanimitate de voturi, susţinerea deputatului Florin Bîrsăşteanu pentru un post de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Timiş a Partidului Social Democrat.

”Decizia luată astăzi este una absolut normală. Timişoara trebuie să fie reprezentată în Biroul Permanent Judeţean al PSD de oameni în care noi ne punem toată încrederea, de oameni care să susţină acţiunile şi demersurile PSD Timişoara. Domnul Bîrsăşteanu este deputat de Timişoara, are toată legitimitatea pentru a fi vicepreşedinte al partidului şi toată susţinerea noastră pentru a câştiga această funcţie”, a spus Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img