Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi timişoreni, pe primele două locuri la Tess Rally. Prima etapă a CNR, un succes pentru piloţii noştri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

63908_618400488176648_62502234_nTimişoara este în fruntea clasamentului categoriei debutanţi în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2013. Reprezentanţii oraşului nostru au făcut una dintre cele mai spectaculoase surprize pasionaţilor de raliuri din Banat. Dacă echipajul format din Adi Ionescu şi Victor Pop au terminat pe locul întâi, un alt echipaj a încheiat pe poziţia secundă.

Aşa cum vă anunţam încă de acum câteva zile, Timişoara a avut nu mai puţin de trei echipe la prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri (CNR) – Dunlop 2013. Două din cele trei echipaje au reuşit perfomanţa excepţională de a termina etapa pe podium, ocupând primele două locuri la „debutanţi”, în timp ce un al treilea a fost nevoit să abandoneze. Cel mai bun echipaj a fost cel format din Adi Ionescu şi Victor Pop, pe Toyota Celica, în timp ce locul secund i-a revenit tot unui echipaj condus de un alt timişorean – Raul Szene. Acesta, alături de copilotul său, Emil Ghinea, s-au descurcat exemplar cu o Honda Civic.

Performaţa celor două echipaje timişorene este cu atât mai lăudabilă cu cât o serie de piloţi cu ştate vechi într-ale mânuirii „covrigului” au abandonat, aici amintind echipajele: Mihalache Manuel/Rotaru Eugen, Tempestini Marco/Pulpea Dorin, Savu Horaţiu/Giuscă Alexandru, Tomiţă Rareş/Csegzy Levente, Marişca Bogdan/Itu Sebastian sau Gîrtofan Dan/Berghea Adrian.

Cel de-al treilea echipaj prezent la Tess Rally, Cuzma Bogdan/Haţigan Dănuţ a fost nevoit să abandoneze după prima zi, cutia de viteze a Renault-ului Clio, condus de Cuzma, cedând.

„Au fost multe ieşiri în decor, accidente, un raliu foarte greu, dar a fost bine pentru că am invatat ceva. Prima zi s-a mers pe zăpadă, în ziua secundă aceasta s-a topit şi am folosit un set de gume mixte, dar cel mai important e că pentru început a fost bine, deşi am făcut pană şi am mers aproape 10 kilometri pe pană, am reuşit să terminăm cursa, iar asta e cel mai important”, a declarat Raul Szene pentru Vocea Timişului.

Pentru cele trei echipaje, dar şi pentru altele din Timiş, urmează etapa secundă a CNR 2013, Raliul Timişoarei, eveniment ce va avea loc pe 12 şi 13 aprilie.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare