”Hiena din Banat” a urcat într-o mașină de raliuri! Vezi cum a reacționat Dani Corbeanu ca și copilot VIDEO/FOTO EXCLUSIV

- Advertisement -
Pasionații de raliuri își amintesc cu siguranță expresia ”Tăureteeeee, oprește să moară mamaaaaaa!”. Iar pentru cei care nu au idee pot revedea acest ”film” în clipul de mai jos, fiind vorba despre un mecanic al unei echipe de raliuri din Campionatul Național al României, plasat în scaunul copilotului de fostul campion național Vali Porcișteanu. Doar că omul are treabă cu mașinile doar ”pe loc”, nu și în timp ce acestea se deplasează, spre norocul lui.

Ei bine, și timișorenii au acum un ”caz” asemănător, dar personajele diferă mult. Pe scaunul pilotului se află tot un pilot, timișoreanul Raul Szene, în timp ce pe scaunul copilotului a luat loc un ”neînfricat” ar trebui să-i spunem dacă ținem cont că este vorba despre Daniel Corbeanu – luptător K1, dublu Campion Național SFC și Campion European SPF. ”Am avut un invitat special în dreapta, pe Daniel Corbeanu, luptator K1 și campion european la SPF (Superfight Federation), căruia îi mulțumesc pentru participare și implicare în aceasta etapă. Mă bucură faptul că sportivii, deși din ramuri diferite, se susțin în atingerea scopurilor propuse” ne-a spus Raul Szene. Filmarea de mai jos a fost făcută weekend-ul trecut, la Cupa Reșița, etapa a III-a a Campionatului Național de Viteză în Coastă.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=UdYD3j5NSI0&feature=youtu.be]

Pe înregistrarea video nu se aude foarte bine ce vorbesc cei doi sportivi timișoreni, însă e lesne de înțeles că ”Hiena din Banat” nu s-a speriat nici pe departe cum a făcut-o copilotul lui Vali Porcișteanu.

Dar rămâne o întrebare… De câte ori s-a gândit Daniel la o expresie precum cea a ”omologului” său din primul videoclip?

Nu uitați, dacă sunteți pasionați de acest sport și vreți să-i susțineți pe timișorenii Adi Ionescu șu Raul Szene la etapa următare, programată la Sinaia, o puteți face chiar din mașina lor. 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img