Vrei să fi co-pilot într-o mașină de raliu? Adi Ionescu și Raul Szene te invită, la Sinaia, în dreapta lor!

- Advertisement -
Dacă am rămas datori cu rezultatele obținute de piloții BSSR Automotosport, în cadrul etapei cu numărul 3 a Campionatului Național de Viteză în Coastă (CNVC), desfășurată weekendul trecut la Reșița, vă aducem odată cu acestea și o noutate în ceea ce-i privește pe cei doi piloți timișoreni ai clubului de pe Bega.

Raul Szene și Adrian Ionescu au făcut o figură frumoasă, iar cum vremea a ținut atât cu piloții dar mai ales cu admiratorii prezenți pe probe, motoarele au fost turate la maximum.

”Pentru mine etapa de la Reșița a fost o reușită, având în vedere faptul că în 2012 am avut acel incident care m-a descurajat, iar de atunci până acum nu am mai participat la etapa din Valea Domanului. Lupta cea mare s-a dat, pentru mine, la nivel psihic, pentru a depăși acea amintire a accidentului și pentru a-mi demonstra că pot merge la bătaie și pe acest traseu. Am reușit să obțin un loc 4 la Grupa N și 13 la general, lucru de care sunt foarte mulțumit! Vreau să mulțumesc din nou sponsorilor Kremsmueller România, DaSierra Consult, BSSR Automotosport, Kremsmueller Gruppe, OfficeDent, BSSR Garage, echipei de asistență tehnică dar și partenerilor media Vocea Timișului și autostiri.ro” ne-a declarat Raul Szene.

Raul, locul 4, Adrian, și mai sus!

Dacă Raul a obținut locul 4 la Grupa N, colegul său de echipă, un alt timișorean, Adi Ionescu a reușit să urce și mai sus. ”Sunt extrem de fericit că am obținut locul 2 la etapa de la Reșița. Vremea a fost bună, a fost lume multă de probe, deci ne-am bucurat de susținere. Problemele tehnice le-am rezolvat cu succes, iar per total a fost o etapă reușită și pentru mine. Mulțumesc sponsorilor Kremsmueller România, dar și mecanicilor!” a adăugat Adi Ionescu.

Pasionat de raliuri? Vrei în mașină, la antrenamente? Sinaia te așteaptă!

Piloții BSSR Automotosport Timișoara se pregătesc acum de etapa de la Sinaia, cea de-a IV-a din calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă, etapa care va avea loc la finalul săptămânii viitoare, mai exact în perioada 19-20 iulie. Această etapă marchează jumătatea campionatului, deci presiunea și emoțiile sunt din ce în ce mai mari, cu atât mai mult cu cât piloții timișoreni doresc la sfârșitul anului un loc pe podiumul grupei N și un loc cât mai sus la general. ”Vă așteptăm la Sinaia! Dacă vă pasionează caii-putere vă invităm la Sinaia să ne susțineți de pe traseu sau chiar din mașină, stând pe locul din dreapta pilotului. Ne dorim să facem o impresie cât mai bună. Dacă mașinile se ridică la nivelul așteptărilor, ca și până acum, iar noi o să fim în formă maximă putem obține rezultatele maxime pe care le dorim!” spun piloții timișoreni.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare