Luptătorul timișorean Daniel Corbeanu SE BATE, mâine, în Italia. Unde poți urmări meciul LIVE

- Advertisement -

Daniel Corbeanu, cel mai bun luptător K1 al momentului, din categoria sa, în Banat, va reprezenta din nou tricolorul peste hotare. Timișoreanul, care este sportiv al M-Box Club, va evolua în ringul de la Lodi -o localitate aflată în apropiere de Milano-, în Gala ”Ringmania Superfighnt 3”. Alături de timișorean, în competiție va mai intra un alt bănățean, Tiberiu Udrescu, un luptător în vârstă de numai 19 ani, din Băile Herculane.

”Sâmbătă seara voi lupta în Italia împotriva localnicului Ovidio Mihali. Meciul face parte din Gala ”Ringmania Superfighnt 3” și va fi un super-fight pe reguli de K1, la categoria 70 de kilograme. Va fi dificil pentru că întâlnesc un adversar foarte tehnic și experimentat. A luptat în Super Kombat, dar promit să câștig meciul într-un mod spectaculos” a declarat, pentru Vocea Timișului, Daniel Corbeanu.

Sportivul, în vârstă de 26 de ani, poate fi urmărit în Gala ”Ringmania Superfighnt 3”, care se difuzează în direct, începand cu ora 22:00 (ora României) AICI. ”Aștept ca un număr foarte mare de români să îmi urmărească evoluția și să mă susțină atât din arenă cât și din fața ecranelor, iar pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor susținătorilor și celor care îmi sunt alături, indiferent de situație”, a mai spus ”Hiena din Banat”, care este antrenat de Miki Viel.

Luptătorul timișorean Daniel Corbeanu SE BATE, mâine, în Italia

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img