Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiri5 trucuri de mărire vizuală a unui living mic

5 trucuri de mărire vizuală a unui living mic

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Dilemele apar atunci când trebuie să faci acelaşi lucru cu un living mic: ce mobilier să alegi şi cum îl poziţionezi în acest perimetru restrâns, în ce culori ar trebui zugrăviţi pereţii, ce finisaje şi accesorii sunt cele mai potrivite pentru o cameră de mici dimensiuni etc. La toate aceste întrebări voi încerca să răspund în articolul de astăzi.

Din fericire pentru cei care întâmpină probleme în amenajarea spaţiilor mici -în cazul de faţă livingurile- există destule trucuri care pot schimba percepţia asupra acestora. Iar dacă sunt puse în aplicare, încăperea va părea mai mare, dar şi mai confortabilă în acelaşi timp.

1. Alege piese de mobilier inspirându-te din iluzia optică Ebbinghaus

Cu ajutorul uneia dintre cele mai cunoscute iluzii optice din lume poţi mări vizual suprafaţa oricărei camere din casa ta. Iluzia Ebbinghaus ilustrată în imaginea alăturată demonstrează că acelaşi obiect poate fi perceput diferit, în funcţie de dimensiunea obiectelor care îl înconjoară. Privind imaginea, vei vedea că un cerc portocaliu înconjurat de cercuri mai mari pare mai mic decât cercul portocaliu de aceleaşi dimensiuni înconjurat de cercuri mai mici.

Altfel spus, dacă vei alege piese de mobilier mici, livingul tău mic va părea mai mare. Aşadar, în locul unui colţar, alege o canapea de două locuri şi un fotoliu, ambele cu design suplu şi cu braţe cât mai înguste. Cele două piese de mobilier vor ocupa mai puţin spaţiu decât colţarul, în timp ce vor oferi acelaşi număr de locuri. Mai departe citește pe casadex.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Loc de joaca pentru copiii din Sacalaz, amenajat chiar in centrul comunei

Locuitorii din comuna timișeană Săcălaz își vor putea duce copiii, în curând, într-un loc...

FOTO Politia Locala din Timisoara lauda initiative cetatenesti sanctionate in alte cazuri

Polițiștii locali din Timișoara laudă inițiativă unor cetățeni de pe strada Intrarea Vișinului, care...

Pista de canotaj de pe Lacul Surduc, la mâna Ministerului Apelor. Ce demersuri anunță CJ Timiș

Construirea pistei de cantotaj pe Lacul Surduc, la mâna Ministerului Apelor. Conducerea CJ Timiş...