1-canapea-rosie-decor-living-modern

1. Exprimă-ţi personalitatea

Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie. Marii designeri au anunţat că în acest an se vor purta obiectele şi decoraţiunile din cupru, dar ţie nu-ţi plac şi ai senzaţia că ar strica întregul decor al livingului? Nu-i nimic. Dacă simţi că tendinţele în domeniu nu te reprezintă, creionează un decor care să corespundă personalităţii tale. Atâta timp cât toate elementele vor forma un ansamblu perfect echilibrat, livingul tău va arăta că cele desprinse din paginile revistelor de amenajări interioare.

Ca să te simţi bine în decorul creat, ai grijă să foloseşti piese de mobilier, decoraţiuni şi accesorii care te reprezintă şi îţi oglindesc personalitatea. Îţi plac culorile tari şi eşti o fire energică şi pasională? Îmbracă vechea canapea într-o husă de culoare roşie. Cântatul la chitara te destinde? Agaţă chitara pe unul dintre pereţii livingului. În acest fel te vei alege un un inedit element de decor şi vei avea chitara la îndemână, pentru momentele în care vei simţi nevoia să te relaxezi cântând.

2. Introdu elemente care te binedispun

Probabil că ai şi tu cel puţin una sau două piese vestimentare care te fac să te simţi bine şi pe care le porţi în diferite ocazii, chiar dacă acestea nu mai sunt de mult la modă. Aplică acelaşi principiu şi în amenajarea livingului. Cu alte cuvinte, înconjoară-te de elemente care te binedispun si iti fac ziua mai frumoasa. Vezi continuare pe casadex.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.