politist-local

Aveți treabă la Primăria Timișoara? Grijă mare la vestimentaţie, căci, mai nou, gardienii de la Poliţia Locală şi-au atribuit singuri prerogative sumplimentare, care l-ar face gelos până şi pe creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Puşi să păzească intrarea în instituţia de pe C.D Loga, poliţiştii locali au devenit experţi în vestimentaţie şi în loc să ghideze oamenii spre camerele la care au treabă dau sfaturi legate de ţinutele pe care oamenii trebuie să le îmbrace. A păţit-o reporterul Vocea Timişului, care a fost apostrofat de unul din poliţiştii locali de la intrare pentru că a venit la primărie îmbrăcat în ….pantaloni scurţi. Omul legii i-a spus reporterului că nu are voie să intre în Primăria Timişoara în pantaloni scurţi pentru că primarul Nicolae Robu ar fi emis o notă internă în acest sens, însă, edilul a negat vehement informaţia. Ulterior, reporterul Vocea Timişului l-a confruntat pe poliţistul local, care conştientizând că a făcut exces de zel a încercat să pretindă că totul a fost o glumă.

„E valabil pentru toată lumea. Se vine în ţinută corespunzătoare, e de la noi, de la consemnul particular şi general. L-aţi întrebat acuma? (n.r pe primarul Robu) Probabil că a dat altcineva. Dar care e problema? V-am spus că în instituții publice de obicei nu se vine în ținută sportivă. Nu scrie pe ușă. V-ați supărat că am zis chestia asta? Am zis sub formă de glumă. Suntem oameni, nu e nicio diferență între noi doi. Am glumit, în formă de glumă, nu a fost serioasă treaba”, a spus poliţistul local.

Întreaga scenă poate fi văzută în videoclipul de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here