Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialWeekend productiv pentru Poliția Rutieră Timiș. Află pentru ce au dat peste...

Weekend productiv pentru Poliția Rutieră Timiș. Află pentru ce au dat peste 400 de amenzi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Începând de vineri, 6 februarie, și până duminică, inclusiv, poliţiştii rutieri din județul Timiș au ”periat” șoselele în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Pe parcursul celor trei zile, oamenii legii au întocmit 8 dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, fără permise de conducere sau cu autovehicule neînmatriculate. Aceștia au aplicat un număr de 410 sancţiuni contravenţionale, dintre care 162 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 76 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 33 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric sau limitele legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare