Razie-Politia-Rutiera_002

Marţi, 24 iunie 2014, poliţiştii rutieri şi cei de la ordine publică au desfăşurat, pe raza judeţului Timiş, activităţi care au ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic. Între orele 16:00–24:00, poliţiştii s-au deplasat pe raza localităţilor Biled, Dudeştii Noi, Calacea, Hodoni, Iecea Mică, Iecea Mare, Satchinez şi Sânandrei, unde au acţionat pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere.

Ca urma a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit 14 dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere, precum şi celor care se deplasau cu autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice şi au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.400 de lei.

Oamenii legii au mai reţinut, în vederea suspendării, patru permise de conducere pentru depăşirea limitelor legale de viteză şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.