ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Persoanele cu dizabilitati din judetul Timis, platite de alta institutie din 2019

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Odată cu intrarea în noul an, plata prestațiilor sociale cuvenite persoanelor cu dizabilități a fost preluată de către Agențiile Județene pentru Plăți și Prestații Sociale (AJPPS) Timiș.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș (DGASPC) informează că instituția nu se mai ocupă cu plata prestațiilor sociale cuvenite persoanelor cu dizabilități din județ. Odată cu intrarea în vigoare a Hotărârii de Guvern numărul 1019/20 Decembrie 2018, procedurile de plată a acestor categorii sociale au fost preluate de către agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială, respectiv a municipiului Bucureşti.

Teoretic, această modificare presupune simplificarea procedurii de plată a prestațiilor sociale pentru persoanele cu dizabilități, drepturile acestora rămânând aceleași care sunt prevăzute de Legea 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore