AcasăStiriSocialBursa locurilor de muncă dedicate persoanelor defavorizate

Bursa locurilor de muncă dedicate persoanelor defavorizate

Vineri, 30 ianuarie 2015, la sediul D.G.A.S.P.C Timiş situat în Piaţa Regina Maria nr. 3, Timişoara, începând cu orele 10:00, începe Bursa Locurilor de Muncă, eveniment care se regăsește în cadrul proiectului “Integrat! Activ! Independent! Facilitarea integrării pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile din judeţul Timiş”, proiect implementat de către Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş (Aplicant), Psiho Profil SRL (Partener 1), Institutul de Cercetare pentru Dezvoltare Socială și Inovare-ICED (Partener 2), Siveco România S.A (Partener 3).

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și are o valoare totală de 2.237.508 lei, din care valoarea contribuţiei FSE este de 2.004.043,71 lei, valoarea contribuţiei de la bugetul naţional este de 188.564,29 lei.

Bursa locurilor de muncă are ca scop creşterea şanselor de integrare pe piaţa muncii a persoanelor care fac parte din categoria grupurilor vulnerabile din județul Timiș.

Foto:timpolis.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente