ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nesimtirea se plateste, dar se inmulteste la Timisoara! Din pacate…

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Direcția Poliția Locală Timișoara a anunțat că peste 2.000 de sancțiuni au fost aplicate de agenții instituției pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, dar și pentru blocarea accesului în curți ori staționarea pe liniile de tramvai, în acest an.

Cifre alarmante scoase la iveală de Poliția Locală din capitala Banatului. ”Migranți” din toate colțurile țării, dar și localnici fără cei șapte ani de-acasă și cu o ”durere-n cot” față de cei din jur, au făcut ca traficul local să devină aproape identic cu cel din… orașele sudice, ca să nu dăm nume! Astfel, datorită cetățenilor care semnalează frecvent cazurile în care sunt staționate autovehicule pe locurile special amenajate pentru persoanele cu dizabilități, pe care le ocupă în mod abuziv fără a avea niciun fel de probleme fizice sau de natură medicală, punându-i astfel în dificultate pe cei care au într-adevăr nevoie de ele.

O astfel de problemă a fost semnalată zilele trecute pe strada Uranus, unde un autoturism era parcat pe locul special amenjat pentru staționarea autoturismelor deținute de persoane cu dizabilități, luându-se măsura sancționării contravenționale a conducătorului auto, conform OUG 195/2002, la fel întâmplându-se și pe strada Hotinului.

”Numai de la începutul anului au fost aplicate, pe această linie, un număr de 1.423 de sancțiuni contravenționale. O altă situație frecvent întâlnită este cea a staționărilor în dreptul intrărilor în curți, parcări etc, punând astfel în imposibilitatea de a-și folosi proprietățile pe cei care le dețin. Zilnic sunt semnalate astfel de situații la Dispeceratul Poliției Locale, în special dimineața, când majoritatea populației începe serviciul precum și după-amiaza, când oamenii se întorc acasă de la muncă”, anunță reprezentanții instituției. De la începutul anului au fost înregistrate 915 sesizări pe această linie, majoritatea finalizându-se cu sancțiuni contravenționale. De asemenea, există și cazuri în care sunt blocate căile de rulare a mijloacelor de transport în comun, unii conducători auto parcându-și autovehiculele prea aproape de linii de tramvai, punând astfel în dificultate deplasarea acestora. O astfel de situație a fost constatată pe strada Drubeta, unde conducătorul unui autoturism a parcat pe liniile tramvaiului 7 și în acest caz fiind aplicată sancțiune.

”Poliția Locală Timișoara reamintește că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, atrăgând totodată atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor”, mai spun polițiștii locali.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore