Atenție PROPRIETARI! Apartamentele din imobilele ISTORICE nu se renovează ”după ureche”. Amenda e URIAȘĂ!

Date:

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții au efectuat în cursul zilei de ieri verificări la un imobil de pe strada Moților nr. 3, unde existau date că se efectuează lucrări de construcții fără a se deține autorizație în acest sens. Imobilul respectiv face parte din situl istoric ”Vechiul Cartier Iosefin”, fiind o clădire din categoria monumentelor istorice.

La fața locului a fost identificat I. Ion, care, în calitate de proprietar al unui apartament, a efectuat intervenții asupra clădirii fără avizul Ministerului Culturii. Fapta respectivă reprezintă contravenție prevăzută de art. 55 din Legea nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice, cel în cauză fiind sancționat cu amendă în valoare de 8.500 lei.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare