Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Acciza pe combustibil, efect de bumerang! Niciun leu în plus la Bugetul de Stat, încasările sunt chiar MAI MICI

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Data de 1 aprilie 2014 a fost ziua în care Guvernul României a ”ucis” consumatorii de combustibil și implicit propriul buget, aplicând supra-taxa de 7 eurocenți pe fiecare litru de benzină, respectiv motorină. De la aceas dată și până la finele lunii iunie au intrat în ”buzunarele” statului 2,17 miliarde de lei, de pe urma acestei accize, însă până la introducerea ei încasările erau cu aproape 400.000.000 de lei mai mari decât după aplicarea taxei, anunță digi24.ro.

Datele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) arată dezastrul creat de Guvern prin implementarea acestei suprataxe pe carburanți, fapt ce a condus nu numai la scăderea colectărilor din accize, dar și, implicit, la cumpărarea a tot mai puţină benzină şi motorină de pe teritoriul țării noastre.

Practic, în prima lună după introducerea acestei suprataxe, benzinăriile au vândut cu 6,5% mai puţin faţă de martie, și iată cât de ”eficient” gândește și calculează Guvernul României, pentru români! Și în acest caz, pentru români e valabilă vorba ”și f***t și cu banii luați!” (imaginea de mai sus aparține Eleni Udrea, dacă îmi amintesc bine, dar nu are importanță, are… adevăr!)

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare