PSD Caraș-Severin se întărește… pentru prezidențiale!

- Advertisement -

Cu o jumătate de gură, printr-un comunicat de presă, Lucian Heiuș, astăzi încă director al Direcției Regionale de Finanțe Timiș, anunță că mâine, 1 august a. c, se împlinește un an de la reorganizarea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, recte înființarea structurilor regionale:” În acest an, unitatea şi-a îndeplinit cu succes sarcinile și obiectivele stabilite, motiv pentru care doresc să mulțumesc tuturor angajaților din județele Timiș, Arad, Caraş-Severin și Hunedoara pentru activitatea desfăşurată și efortul depus”.

Ce nu se spune, însă, în comunicatul de presă transmis de Direcția de Finanțe Timiș este faptul că, în urmă cu circa 3 ore, liberalul Lucian Heiuș, venit la Timișoara pe relația ”unchieșului” Dan Radu Rușanu, a fost înlocuit cu adjunctul său, cărășanul Ioan Dragomir, pesedist înflăcărat și om de casă al deputatului Ion Mocioalcă, șeful Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, care provine din aceeași zonă folclorică ca și proaspătul director al finanțelor bănățene.

Practic, numirea lui Ioan Dragomir intră în vigoare cu data de maine, 1 august, fix la un an de la inființarea direcțiilor regionale de finațe. Tot de mâine, Heiuș devine director adjunct cu probleme de personal, în cadrul aceleași instituții. Ramâne de văzut dacă, după” titularizarea” carașanului Dragomir, manevră executată exclusiv de deputatul Mocioalcă,” performanța” va putea fi egalată și de PSD Timiș care trage pe brânci, de luni de zile, să se întărească” acasă și în apărare” cu alți doi oameni de casă și executanți de marcă, mari iubitori de social-democrațue, Constantin Tudor și Eduard Zuberecz.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare