AcasăStiriSocialŞase cai frumoşi... şi şase căruţe depistate ieri de poliţiştii locali în...

Şase cai frumoşi… şi şase căruţe depistate ieri de poliţiştii locali în Timişoara

Poliţiştii locali monitorizează aspectele referitoare la circulația cu autovehiculele cu tracţiune animală pe raza Municipiului Timişoara, faptă interzisă de HCL 251/2002 în cazul nedeţinerii unui aviz din partea Comisiei de Circulaţie.

Astfel, numai în câteva ore, în după-amiaza zilei de ieri, au fost depistate şase persoane cu căruţele în zone precum Calea Buziaşului – str. Orion, zona Soarelui, Calea Urseni, str. Nicolae Andreescu. Majoritatea „căruţaşilor” provin din localitatea Moşniţa Veche. Aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi de câte 300 lei fiecare.

Odată cu încălzirea vremii, persoane care locuiesc în Capitala Banatului dar în special din localităţile învecinate Timişoarei revin la obiceiul de a se deplasa cu căruţele pentru a presta, contra cost, servicii gen transport deşeuri pe care le depozitează mai apoi în locuri neautorizate sau pentru a aduna diverse obiecte, în special din fier vechi, de la timişoreni.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente