ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Noapte cu ghinion pentru un tânăr şofer ce şi-a distrus maşina şi o porţiune din gardul unei staţii de tramvai

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În noaptea de duminică spre luni, în apropierea Catedralei Mitropolitane din Timişoara, un tânăr şofer care se deplasa dinspre Spitalul de Copii Louis Turcanu înspre centrul oraşului, a pierut controlul volanului şi s-a urcat cu maşina pe gardul ce protejează refugiul staţiei de tramvai.

Tânărul ne-a povestit că se deplasa spre casă, iar dintr-o dată i-a apărut în faţă un maidanez. În încercarea de al evita, a pierdut controlul volanului şi s-a urcat cu Bmw-ul pe gardul de protecţie. Din fericire la aceea oră nu se afla nimeni în staţia de tramvai, dar autoturismul a fost avariat destul de rău. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore