Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialÎn weekend pedalăm! Duminică are loc a IV-a Tură ciclistă bănăţeană VpB,...

În weekend pedalăm! Duminică are loc a IV-a Tură ciclistă bănăţeană VpB, din 2014

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este deja celebra parcare Timco (strada Circumvalaţiunii, nr 8-12), la ora 15:00. Pasionaţii de deplasări lungi pe două roţi sunt aşteptaţi însoţească organizatorii pe traseul: Circumvalaţiunii – Utvin – Sânmihaiu Român – Săcălaz – Timişoara. Lungimea „turei” este de aproximativ 29 de kilometri, durata de parcurgere fiind de aproximativ 4 ore. „În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz” anunţă organizatorii.

Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike. De asemenea, vehiculele cu două roţi trebuie să fie corespunzător echipate, iar organizatorii îndeamnă toţi participanţii la tură să poarte cască de protecţie şi vestă reflectorizantă. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au încă un număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”.

Tura de duminică se adresează tuturor categoriilor de vârstă, însă trebuie ca participanţii să fie conştienţi de distanţa care necesită parcursă proporţional cu pregătirea fizică pe care o au. Pentru detalii, puteţi lua legătura cu Graţian Bolog – coordonatorul acestei ture, la numărul de telefon: 0758.223.291.

Această tură bănăţeană este cea de-a patra dintr-o serie de 6 care vor avea loc în acest an şi sunt organizate în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu. Turele cicliste bănăţene au devenit deja ture tradiţionale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. Scopul este încurajarea mişcării în aer liber, cunoaşterea împrejurimilor verzi ale Timişoarei şi petrecerea a cât mai mult timp liber, de calitate, în natură, dar în acelaşi timp şi o plimbare pe bicicletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare