ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Politist de frontiera, beat la volan, oprit cu focuri de arma, langa Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un polițist de frontieră, matrafoxat bine, a ”ocolit” indicațiile colegilor săi de la Poliția Rutieră, care doreau să-l tragă pe dreapta pentru un control de rutină. Acesta a fost oprit numai după ce a fost urmărit de ”rutieriști”, aceștia din urmă trăgând trei focuri de armă.

Polițiștii rutieri au desfășurat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ”celebrele” filtre cu ajutorul cărora depistează șoferii care se urcă la volan după ce au consumat alcool.

Unul dintre echipajele scoase în trafic și ”postate” la intrarea în localitatea Utvin a fost pur și simplu ”ignorat” de șoferul unui autoturism, care nu s-a sinchisit să oprească atunci când polițiștii rutieri i-au indicat acest lucru, motiv pentru care echipajul a pornit în urmărirea acestuia.

Văzând că șoferul ”fugar” nu are în plan să oprească nici dacă este urmărit, unul dintre agenții rutieri a scos pistolul din dotare pe geamul mașinii și a tras două focuri de armă în plan vertical. Constatând că acțiunea sa este ignorată în continuare de șoferul autoturismului urmărit, a mai tras un foc de armă înspre cauciucurile mașinii, moment în care ”fugarul” a oprit. Polițiștii s-au năpustit asupra mașinii și, nu mică le-a fost mirarea să constate că cel care nu a ținut cont de indicațiile lor din trafic este tot om al legii, dar la Poliția de Frontieră.

”Un bărbat în vârstă de 40 de ani conducea un autoturism pe DJ 591, iar la intrare în localitatea Utvin nu a oprit la semnalul polițiștilor. Oamenii legii au fost nevoiți să tragă trei focuri de armă, două în plan vertical și unul asupra anvelopelor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,82 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub asepctul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=r4NcBpCUBK8&t=11s]

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore