Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Şoferii timişeni luaţi cu asalat de poliţiştii rutieri. Sancţiuni peste sancţiuni şi permise reţinute

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Perioada 10 – 13 martie a însemnat aproximativ 2.000 de sancţiuni contravenţionale şi peste 184 de carnete de conducere reţinute. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Au fost aplicate 1949 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 386 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 845 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost sancţionaţi 142 de pietoni care nu au respectat regulile privind circulaţia pe drumurile publice. Au fost reţinute în vederea suspendării 188 de permise de conducere, 123 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Au fost retrase 33 de certificate de înmatriculare.

Poliţiştii timişeni au avut de-a face şi cu un şofer în vârstă de 55 ani ce conducea fără nicio problemă pe drumurile publice, în ciuda faptului că avea o alcoolemie în sânge de 1,01 mg/l. În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare