AcasăStiriSocialSuspect de tâlhărie prin violenţă, reţinut de poliţiştii din Deta

Suspect de tâlhărie prin violenţă, reţinut de poliţiştii din Deta

Joi, 13 martie 2014, poliţiştii Secţiei 8 Rurale Deta au reţinut un bărbat de 28 de ani bănuit de comiterea unei tâlhării. Suspectul, P. Constantin, din localitatea Partoş, judeţul Timiş, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei de 87 ani, din aceeaşi localitate, unde, sub ameninţări cu acte de violenţă, ar fi deposedat-o de 450 de lei. După ce a furat banii, tânărul a fugit.

La data respectivă, poliţiştii au efectuat investigaţii împreună cu lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, folosind câinii de urmă, care i-au condus la locuinţa lui P. Constantin, bănuit de comiterea faptei. În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de azi P. Constantin va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente