Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Suspect de tâlhărie prin violenţă, reţinut de poliţiştii din Deta

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 13 martie 2014, poliţiştii Secţiei 8 Rurale Deta au reţinut un bărbat de 28 de ani bănuit de comiterea unei tâlhării. Suspectul, P. Constantin, din localitatea Partoş, judeţul Timiş, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei de 87 ani, din aceeaşi localitate, unde, sub ameninţări cu acte de violenţă, ar fi deposedat-o de 450 de lei. După ce a furat banii, tânărul a fugit.

La data respectivă, poliţiştii au efectuat investigaţii împreună cu lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, folosind câinii de urmă, care i-au condus la locuinţa lui P. Constantin, bănuit de comiterea faptei. În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de azi P. Constantin va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Hoții și vardiștii! IPJ Timiș nu are timp să prindă un hoț minor, care terorizează Timișoara, pentru că e foarte ocupat cu migranții

Povestea de astăzi este despre o femeie curajoasă. O reprezentantă a sexului frumos care,...

Posta Romana linisteste pensionarii: Pensiile vin intre 10 si 20 ianuarie 2020

Compania Naţională Poşta Română informează că, în această lună, distribuirea pensiilor se va decala....