Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPedalarea de Primăvară se apropie! Vino şi tu la o plimbare pe...

Pedalarea de Primăvară se apropie! Vino şi tu la o plimbare pe bicicletă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marea comunitate de biciclişti din Timișoara este cea mai puternică din ţară. Aceasta se explică prin deschiderea pe care o au timișorenii faţă de mersul pe bicicletă: timişorenii iubesc acest mijloc de locomoţie. Timişorenii iubesc Verde pentru Biciclete. Dragostea este tema evenimentului ”Pedalarea de Primăvară” şi organizatorii şi-au propus să celebreze acest sentiment împreună cu toţi locuitorii oraşului. În acest sens, le propun bicicliştilor să pecetluiască dragostea lor într-un mod inedit: să agaţe lacăte de o bicicletă VpB, creată special, şi să păstreze cheia, adaptând modelul podurilor dragostei din marile oraşe ale lumii. Doritorii sunt îndemnaţi să aducă orice tip de lacăt (normal, de biciletă, de valiză), personalizat sau nu cu numele lor.

„Pentru că încurajăm şi îndrăgim mişcarea în orice formă, partener pe atelierele sportive este SmartFit Studio, care va organiza un atelier de încălzire înainte de pedalare. Bicicliştii se pot înscrie la tombolă, putând câştiga abonamente de fitness, la SmartFit Studio” anunţă organizatorii. Atelierul ”Pimp my Bike” va fi realizat de Alex Baciu, în limita timpului disponibil.

„Bicicliştii simt că bicicleta este o parte din ei, din viaţa lor de zi cu zi. Vom arăta o metamorfoză om-bicicletă printr-o lucrare de bodypainting, realizată de Daniela Cășuneanu.

Pentru binele oraşului, tânăra generaţie trebuie încurajată să iubească bicicleta. Deschizători de drumuri sunt elevii de la liceul Nikolaus Lenau, care vor participa la Pedalarea de Primăvară” mai anunţă cei de la VpB.

Ca de obicei, se vor distribui stickere ”Şi eu susţin Verde pentru Biciclete”, mici cadouri-surpriză pentru biciclişti, dar şi deja celebrele numere de „înmatriculare” pentru biciclete. De la ora 11:00 se va pleca pe următorul traseu: Calea Circumvalaţiunii – Strada Gheorghe Lazăr – Strada Gheorghe Dima – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Strada Simion Bărnuţiu – Calea Dorobanţilor – Strada Andrei Şaguna – Strada Baba Dochia – Strada Ştefan Octavian Iosif – Strada Ştefan Cel Mare -Calea Stan Vidrighin – Bulevardul Iosif Bulbuca – Bulevardul Liviu Rebreanu – Strada Drubeta – Strada Independenţei – Bulevardul Mihai Viteazu – Strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Constantin Diaconovici Loga – Bulevardul Republicii – Calea Circumvalaţiunii – Timco.

Finalul plimbării va fi marcat de o supriză şi de organizarea tombolei Verde pentru Biciclete: se vor oferi premii care constă în 3 vouchere în valoare de câte 700 lei pentru recondiţionarea bicicletei în Atelierul Bicicle TeMe.

Pedalarea de Primăvară dă startul evenimentelor marca “Verde pentru Biciclete” desfăşurate în sezonul cald. „Pedalăm împreună pentru un stil de viaţă mai sănătos, pentru egalitate în trafic şi pentru un oraş mai puţin poluat” anunţă organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Pentru că românul s-a născut poet și știe, pe lângă fotbal și politică, să...

Demagog cu gura plină! Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Cel mai simplu e să dai lecții la toată lumea și tu să faci...

Pedalarea de Primavara aduce un concert Mihail, la Timisoara

Sâmbătă, 4 mai 2019, de la ora 18:00, timișorenii sunt chemați la Pedalarea de...