Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Campania Help25 trimite timişorenii la înălţime într-un balon multicolor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Finele acestei săptămâni aduc în prisma activităţilor o activitate marca Help25, de care participanţii se pot bucura din plin. În parteneriat cu Balloony, firma ce deţine primul balon cu aer cald din Timişoara, Campania Help25 derulează un eveniment în cadrul căruia timişorenii vor putea lua parte la un zbor ancorat. Acesta va avea loc pe strada Arieș, în apropiere de Spitalul Județean, în parcarea dintre Casa Tineretului și McDonalds.

Costurile unei ridicări în balon sunt de 10 lei/ persoana, profitul urmând a fi donat campaniei. Ulterior, cei care vor dori să sprijine manifestarea și în alt mod, o pot face donând o sumă de bani în urnele ce vor fi amplasate în zona. Balonul YR-9014 poate transporta patru persoane, ridicându-se la până peste 1.000 de metri şi îndeplineşte dorinţa oamenilor de a imita păsările. Deoarece organizarea acestui eveniment depinde foarte mult de starea vremii, ziua exactă va fi anunțată în timp util (cu cel puțin 24 de ore înainte), pe pagina de Internet a campaniei sau pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare