Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Maşinile Poliţiei Locale, parcate ANAPODA în faţa sediului! Imaginea care te va scoate din sărite

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lipsa dotărilor a fost una din marile probleme de care agenții din cadrul Poliției Locale din Timișoara se plângeau în anii trecuți.

Acum, însă, direcția din subordinea Primăriei Timișoara pare să aibă atât de multe mașini încât nu mai poate respecta legea atunci când le parchează în faţa sediului. O imagine cu două mașini ale Poliției Locale parcate pe trotuar, fără a asigura un metru pentru trecerea pietonilor a apărut pe un grup de Facebook. „La Poliția Locală, în fața sediului de pe strada Avram Imbroane. Ei sunt cocalarii pe care trebuie să îi sunăm atunci când vedem un (alt) cocalar parcat aiurea. Ei au grijă de ordinea și liniștea publică din oraș. A se observa căruciorul din poză, semn că mamele care-și plimbă copiii trebuie să iasă cu ei pe stradă”, a scris cel care a postat imaginea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare