Poliţia Locală

Lipsa dotărilor a fost una din marile probleme de care agenții din cadrul Poliției Locale din Timișoara se plângeau în anii trecuți.

Acum, însă, direcția din subordinea Primăriei Timișoara pare să aibă atât de multe mașini încât nu mai poate respecta legea atunci când le parchează în faţa sediului. O imagine cu două mașini ale Poliției Locale parcate pe trotuar, fără a asigura un metru pentru trecerea pietonilor a apărut pe un grup de Facebook. „La Poliția Locală, în fața sediului de pe strada Avram Imbroane. Ei sunt cocalarii pe care trebuie să îi sunăm atunci când vedem un (alt) cocalar parcat aiurea. Ei au grijă de ordinea și liniștea publică din oraș. A se observa căruciorul din poză, semn că mamele care-și plimbă copiii trebuie să iasă cu ei pe stradă”, a scris cel care a postat imaginea.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.