AcasăStiriMaşinile Poliţiei Locale, parcate ANAPODA în faţa sediului! Imaginea care te va...

Maşinile Poliţiei Locale, parcate ANAPODA în faţa sediului! Imaginea care te va scoate din sărite

Lipsa dotărilor a fost una din marile probleme de care agenții din cadrul Poliției Locale din Timișoara se plângeau în anii trecuți.

Acum, însă, direcția din subordinea Primăriei Timișoara pare să aibă atât de multe mașini încât nu mai poate respecta legea atunci când le parchează în faţa sediului. O imagine cu două mașini ale Poliției Locale parcate pe trotuar, fără a asigura un metru pentru trecerea pietonilor a apărut pe un grup de Facebook. „La Poliția Locală, în fața sediului de pe strada Avram Imbroane. Ei sunt cocalarii pe care trebuie să îi sunăm atunci când vedem un (alt) cocalar parcat aiurea. Ei au grijă de ordinea și liniștea publică din oraș. A se observa căruciorul din poză, semn că mamele care-și plimbă copiii trebuie să iasă cu ei pe stradă”, a scris cel care a postat imaginea.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente