Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Candidatul” Grindeanu: Nu e nimeni mai cu moţ şi nimeni nu are pe CF partidul, nu suntem un SRL!” VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Procesul alegerilor interne în PSD este aproape de debut. Sorin Grindeanu, actualul președinte interimar al Filialei județene a Partidului Social Democrat, a explicat în cadrul unei conferințe de presă că, cel mai probabil, pe data de29 mai vor avea loc alegerile. ”O hotărâre a Biroului Permanent Judeţean, ca din 20 aprilie să începem procesul de alegeri în organizaţia judeţeană într-o formă normală, adică de jos în sus, de la organizaţiile locale și sunt 605 organizaţii locale, pentru că noi suntem organizaţi în mare parte după secţiile de votare, culminând cu conferinţa judeţeană pe care dorim să o avem la sfârşitul lunii mai. Probabil 29 mai, dar nu e neapărat bătută în cuie această dată”, a explicat ministrul Societății Informaționale.

Cu ocazia acestor alegeri interne, PSD Timiș și va alege președintele organizației și consiliul județean al filialei județene, urmând ca acest consiliu județean să aleagă, conform statutului, ceilalți membri ai Biroului Permanent Județean. Tot prin această metodă vor fi aleși președintele executiv al organizației, secretarul executiv, dar și vicepreședinții la nivel de județ.

Grindeanu promite ”fair-play și anunță că fiecare membru PSD care îndeplinește criteriile se poate înscrie în cursa pentru oricare dintre funcții. ”Sper să fie competiție la toate funcțiile, inclusiv la cea de președinte. Cred că această competiţie va exista, dar eu candidez la o singură funcţie, nu la mai multe. Ceilalţi, fiecare unde doreşte să candideze. (…) Șansele trebuie să fie egale pentru toată lumea. Nu e nimeni mai cu moţ, indiferent cum îl cheamă, pornind de la mine, şi nimeni nu are pe CF partidul, nu suntem un SRL” a explicat deputatul.

Ministrul Comunicațiilor a mai spus, așa cum poate fi văzut în înregistrarea video de mai jos, că filiala locală nu va fi condusă într-o formă dictatorială, el, în cazul în care va fi ales președinte al PSD Timiș, dorind să aibă o echipă cu care se organizeze pregătirea pentru anul electoral 2016.

Grindeanu a transmis, prin intermediul acestei conferințe de presă și un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale, tuturor timișorenilor.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=94QNnBI5UcQ&feature=youtu.be&hc_location=ufi]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare